Reference

 

Kemáda Group je zkrátka nejlepší! Jejich tým byl super profesionální a udělal naprosto dokonalý hloubkový úklid naší kanceláře. Moc doporučuju!
Jana Malá, asistentka, Praha

Díky skvělému přístupu a pečlivosti zaměstnanců Kemáda Group jsou všechny společné prostory v našem bytovém domě zářivě čisté. Neskutečná změna k lepšímu. Opravdu kvalitní úklidové služby.
Petr Novák, správce bytového domu, Pardubice

Úklid po stavbě byl velmi náročný, ale tým Kemáda Group vše zvládl na jedničku. Vše vzorně uklizené, nic nezůstalo opomenuté. Jednoznačně doporučuji jejich služby!

Jsem nadšená!!! Konečně jsem našla firmu, která dělá perfektní úklid. Kemáda Group vždy přijde v domluvený čas, jsou milí a udělají vše přesně tak, jak jsem chtěla. Prostě paráda!
Eva Nováková, Praha 8

Slušnost, rychlost, kvalita. Těmito třemi slovy bych shrnul služby Kemáda Group. Voskují u nás podlahy pravidelně a nikdy nebyly tak naleštěné. Spokojenost.
Michal Polák, vedoucí kanceláří ABC s.r.o.

Potřebovali jsme větrat a dezinfikovat sklepy, tak jsme zavolali Kemáda Group. Perfektní zákrok, po jejich práci voněl sklep jako nový. Moc děkujeme!
Karel Svoboda, předseda SVJ

Měli jsme alergii na prach, tak nám kamarádi doporučili úklidové služby Kemáda Group. A musím říct, že od nich náš byt doslova zářil čistotou! Super profesionální práce, rozhodně doporučujeme!
Lucie a Tomáš Bartošovi, Olomouc

Kdo by to byl řekl, že čištění oken může být tak skvělé? Kluci z Kemáda Group to zvládli na jedničku. Žádné šmouhy, dokonale čisto! Budu si je pravidelně objednávat.
Jarmila Černá, Praha 6

Jestli potřebujete úklid vaší provozovny, rozhodně volejte Kemádu! Přijeli vyčistit náš bar po nedělní směně a teď je tu až skvěle upraveně.
Bartender Lukáš, Malostranská hospoda

Rychlá a kvalitní práce, to je Kemáda Group. Po jejich úklidu skvěle voněly všechny prostory naší firmy a vypadalo to tu jako zrenovované. Vřele doporučuji jejich služby každému!
Ing. Veronika Nová, personální ředitelka XYZ s.r.o., Brno